Dygtig og kompetent advokat Holstebro

Står du for at skulle købe bolig, skilles, skrive testamente eller måske gennemgå en retssag? I alle fire tilfælde – samt mange flere – kan det være en kæmpe fordel med en dygtig advokat ved sin side. En advokat kan hjælpe med alt, der involverer jura. Dette spænder over gennemlæsning af kontrakter, afgørelse af tvistigheder, bistand ved boligkøb og mægling i konfliktsager (for eksempel arve stridigheder, skilsmisse og samværs/forældre myndigheds sager) til forsvar ved straffesager, anke af domme samt forhandling om nedsættelse af straf.

Hvilken advokat skal jeg vælge?

Hvis du har vanskeligt ved at overskue kompleksiteten af din sag, kan det godt være svært at finde ud af, hvilken advokat, der skal på banen. Derfor bør du, i stedet for at vælge en specifik advokat, kontakte et advokathus med et stort udbud af kandidater. Hos Ret&Råd Holstebro tilbydes for eksempel en bred vifte af advokater med hvert deres speciale område. Dette betyder, at hver enkelt advokat dedikerer sig selv og sin ekspertise 100% til dette felt – og det er din sikkerhed for, at du får den optimale vejledning og bistand. Står du for eksempel med en skilsmissesag, som også involverer bodeling, omskrivning af testamente og tvistigheder omkring samvær eller forældre myndighed på én gang, kan din advokat fra Ret&Råd Holstebro trække på sine kollegers erfaring inden for deres speciale områder, og således komme hele vejen rundt.

Advokatbistand til erhvervslivet hos Ret&Råd Holstebro

Ud over privat advokat bistand, tilbyder Ret&Råd Holstebro også hjælp til virksomheder af alle typer og størrelser. Erhvervsrådgivning fra Ret&Råd Holstebro består blandt andet i vejledning inden for fast ejendom samt foreninger og fonde, og advokatfirmaet yder samtidig bistand i forbindelse med retssager. Dertil kommer generel virksomhedsrådgivning – og selvfølgelig kan Ret&Råd Holstebro være dig behjælpelig, når det handler om den nye persondataforordning, bedre kendt som GDPR (General Data Protection Regulation).

Læs mere om advokatbistand i Holstebro på ret-raad.dk

Astrid Pedersen