Dygtige nøglemedarbejdere – find dem via headhunting

Alle virksomheder, som arbejder med komplekse og eventuelt abstrakte digitale produkter og ydelser – for eksempel inden for IT, kommunikation, design og lignende – har brug for skarpe ledere og kvalificerede eksperter, som er højt uddannede og kompetente inden for disse niche områder. De fleste virksomhedsejere eller HR medarbejdere kan måske nikke genkendende til, at det kan være problematisk at sidde med rekrutterings- og ansættelsesansvaret, når det handler om disse højt profilerede eller specialiserede stillinger. Måske er dit eget kendskab til stofområdet ikke tilstrækkeligt højt til, at du kan vurdere, hvorvidt en kandidats faglige niveau ligger, hvor det skal, i forhold til de arbejdsopgaver, som skal varetages. Eller måske har du aldrig før ansat en leder på højt niveau og med den type ansvarsområder, som skal dækkes ind.

Få hjælp af en headhunter, når du skal rekruttere nye nøglemedarbejdere

Hvis ovenstående ringer en klokke hos dig, og du er usikker i forhold til rekruttering og ansættelse af dygtige fagpersoner og ledere, bør du overveje at alliere dig med en dygtig headhunter. Headhunting er ikke længere udelukkende forbeholdt de større virksomheder – såvel små som mellemstore firmaer samt virksomheder i opstarts fasen kan have glæde af sparring fra en professionel headhunter med branchekendskab og flair for sit arbejde.

Som headhunter har man for det første adgang til langt flere egnede kandidater, end du vil kunne få, via det store netværk og diverse search and select databaser. Måske er din perfekte kandidat allerede ansat – og måske endda i en konkurrerende virksomhed – og her kan headhunteren være til stor hjælp. En headhunter vil sikre, at processen med at få lokket kandidaten ud af sin trygge stilling og ind i din virksomhed vil foregå yderst diskret. Og samtidig vil headhunteren vide, hvad der skal til for at gøre din virksomhed mere attraktiv for kandidaten.

Læs mere om headhunting på https://www.dedikation.dk/headhunting.aspx 

Astrid Pedersen