Få lavet dig en stor omgang chili con carne!

advertorial

Chili con carne er sådan en fabelagtig ret, fordi den både er mættende, og så er den ret så eksotisk, hvorfor man kan proppe mange forskellige ting ned i den og gøre den meget stærk eller bare, så den har lidt bid.

Men det fantastiske er næsten, at retten slet ikke er så svær at lave, så det gør faktisk ikke så meget, om man skal lave en stor portion eller en mindre portion, for det kommer til at være den samme proces, som man skal igennem ved hvert stadie.

Og faktisk så koster ingredienserne til chili con carne ikke særligt meget, så der er endnu mere grobund for at lave godt med chili con carne her.

Man kan endda dyrke nogle af de ting, som man vil have i retten, selv, så den bliver endnu mere frisk at have med at gøre.

image

Der skal være nok chili con carne til alle

Så om man er ved at bygge et hus, hvor man har en masse selvlærte håndværkere, der skal fodres af, eller man bor i et kollektiv, hvor det er blevet ens tur til at lave den ugentlige ret, så er det bare med at give sig i kast med at lave chili con carne.

Man kan både servere retten i skåle, eller man kan vælge at bruge tallerkener – er man mange mennesker, så kan det virkelig svare sig, at man vælger at bruge nogle paptallerkener til serveringen, så man slipper for opvasken.

På samme måde kan man vælge at spise retten med gaffel eller ske, og disse kan man så vælge også at være af plastik, så man slipper for opvasken bagefter.

Om muligt kan man servere lidt brød til også, og så er det også nemt at lave retten uden kød, hvis man har nogle vegetarer eller veganere iblandt.

Anders Lundtang Hansen