Få professionel hjælp til opsætning af filt

Nymalede vægge er alfa omega får helhedsindtrykket, når du går ind i en lejlighed, en villa eller et værelse. Derfor kan det være en utrolig givende og god ide at overveje at friske sine vægge, sine dørkarme eller sit loft op med en ny omgang maling. Måske skal de kreative processer i gang og den fine væg i køkkenet skal være lilla?

Uanset hvad er der masser af muligheder, men med mange muligheder kommer der også mange spørgsmål. Hvilke materialer er de bedste og hvordan skal forbehandlingen foregå? Det er nemlig slet ikke lige meget, hvordan man maler en betonvæg fremfor en pudset væg og uanset hvilken type væg, der er tale om, så er det utrolig vigtigt at forbehandle.

Nogle gange skal der opsættes glasvæv inden du maler, andre gange er det opsætning af filt, der skal til. Hvilken løsning, der er bedst afhænger af opgaven. Filt er ofte en utrolig god løsning som en form for primer til maling af en væg, da det giver en tynd, glat og ensartet overflade, der giver et utroligt pænt resultat, når malingen lægges over. Derudover holder det sammen på materialet, hvilket betyder, at din væg ikke kommer til at slå hverken revner eller sprækker.

Hvis valget falder på filt rejses der dog en lang række nye spørgsmål. Nemlig om det skal være forgrundet eller ugrundet filt, som dine vægge har behov for – det afhænger både af væg, men også af hvilken form for maling, du har planer om at putte ovenpå.     

Hos MalerKanonen står et stort hold specialister, der er uddannede inden for malerfeltet klar til at rådgive dig og svare på alle dine spørgsmål. Deres mange års erfaring gør, at de ved præcis, hvilken løsning, der er den bedste til dit projekt og præcis hvordan de udfører arbejdet bedst. Ring eller skriv ind for et uforpligtende tilbud.     

Signe Hansen