Find smarte og robuste mobil covers online

Noget af det mest ærgerlige, der kan ske, når man lige har anskaffet sig en funklende ny smartphone, er, at den bliver stjålet. Og på en flot andenplads kommer, at man taber den på et hårdt underlag – for eksempel et badeværelses gulv, et fortov, eller ude på vejen. Det kan de færreste smartphones nemlig tåle. Den smukke, glatte overflade kan på et øjeblik forvandles til et spindelvæv af splintret glas. Og uden det følsomme display er din flotte, nye smartphone så godt som ubrugelig. Er uheldet rigtig ude, mister du også andre vitale funktioner så som mikrofon, højttaler, og kamera. Og en reparation af smartphone er dyr og tidkrævende, især hvis du ønsker frontglasset erstatte med den ægte vare, og ikke en billig kopi.

Beskyt din fine, nye smartphone med et billigt mobil cover

Det tredje mest ærgerlige er at tænke på, at dette uheld og denne udgift kunne være undgået, havde du blot været forudseende og forsynet din smartphone med et mobil cover eller et lækkert etui. Ingen af delene er den store udskrivning – et mobil cover koster sjældent mere end et par hundrede kroner, og det er altså vand i forhold til, hvad du skal punge ud til en reparation og erstatning af front glas. Hvis du endnu ikke har oplevet at tabe din smartphone – eller du rent faktisk har prøvet at tabe den, og den mirakuløst har overlevet – er det til alt held ikke for sent at bestille et mobil cover og en bane beskyttelsestape, som tilsammen kan udgøre den ultimative beskyttelse af din smartphone.

Køb beskyttelsesfilm og mobil cover online

Hos lux-case.dk kan du finde et bredt udvalg af mobiltilbehør og udstyr til smartphones og tablets. Her finder du mobil covers til alle typer, mærker og modeller af smartphones – og så er der gratis fragt i hele landet. Se mere på lux-case.dk

Astrid Pedersen