Højere effektivitet og udnyttelse af energi med en moderne varmepumpe

De fleste af os betragter nok de store varmeregninger som ærgerlige penge at skulle betale hvert eneste år. På en måde får man jo ikke noget håndgribeligt for dem – men det er også træls at skulle rende rundt og spare på varmen, når der er minusgrader udenfor.

Spar på varmeregningen – ikke på varmen – med en smart varmepumpe

Er du blandt det store flertal, som gerne ville skære en ordentlig luns af den helt urimeligt høje varmeregning – så bør du tage et kig på det indbyggede varmesystem i din bolig. Varmer du eksempelvis dit hus op ved hjælp af elpaneler og elovne, kan du helt sikkert spare rigtig mange penge ved at skifte til et nyere og mere moderne system – som for eksempel en luft til luft varmepumpe.

Elvarme er en meget dyr, og samtidig meget lidt effektiv, metode til opvarmning af bolig. Og samtidig kan gamle, ineffektive elovne være direkte brandfarlige. Med en luft til luft varmepumpe kan du varme dine sture op langt hurtigere og mere effektivt – og så får du tilmed den ekstra bonus, at din luft til luft varmepumpe virker som air condition om sommeren. Samtidig har langt de fleste moderne luft til luft varmepumper indbygget luftfilter, så du også får renset luften i din bolig for partikler og mikro organismer, hvilket giver dig et langt renere og sundere indeklima.

For dig, som har et gammelt oliefyr, er en luft til vand varmepumpe den optimale løsning. Varmepumpen varmer hurtigt og effektivt al vand i huset op – ikke blot det, du bruger i radiatorerne og til gulvvarmen, men også det, du bader i. Så kan du atter bade og skrue op for varmen med god samvittighed, for din nye luft til vand varmepumpe er ikke alene billig i drift – den er også langt mere miljøvenlig end dit gamle fyr.

Find din nye varmepumpe på gramenergi.dk

Astrid Pedersen