Hvad er nu Flos for noget?

30 april 2019
Anders Lundtang Hansen
Hvad er nu Flos for noget?

Flos er nok et ord, som du har en stor antagelse af, hvad det er for noget, men er du helt sikker på, at du har gættet rigtigt?

Det er nemlig et kort ord, som umiddelbart kan have mange betydninger, og man tør så gætte på, at det handler om alt fra hygiejne til mad og rengøring.

Dog er ingen af delene korrekt, da der ganske enkelt er tale om en producent af lamper. Så der er i sammenlagt forstand tale om Flos lamper.

Hvad gør Flos så så anderledes, som andre lampefirmaer ikke kan og som gør, at du skal tilvælge dem og ikke de mange andre skabere af lamper?

Man kan jo sige, at det er langt de færreste hjem, boliger, firmaer og videre, der kan undvære lamper, selvom det i menneskehedens samlede historie er en relativ ny opfindelse.

Det er jo de færreste mennesker, der lyser deres hjem op med stearinlys eller petroleumslamper eller lignende. Det er både sundhedsskadeligt og ikke særligt oplysende i længden.

Men her kommer Flos ind i billedet, for de skaber nogle lamper, der er lige dele genkendelige ud fra et desingmæssigt perspektiv, som du kender fra andre lamper, men som ikke er tilbageholdende ved at udfordre konventionerne ved, hvordan klassiske lamper skal se ud, så de blandt andet inkorporerer nogle nye elementer i dem.

Og så laver de selvfølgelig også deres helt egne lamper, med deres specielle udtryk, men som stadig ikke er så outrerede, at man ikke kan holde ud af se på dem, men som i sandhed skiller sig ud fra andre lampefirmaer markant – på den gode måde.

Desuden er deres lamper til at betale, så man roligt kan købe alle ens fornødne lamper hos dem. Så har du både standerlamper, kontorlamper, loftlamper og alt det andet indkøbt samtidig, når du alligevel er på udkig efter at købe nye lamper.

Flere Nyheder