Hvilket inkasso firma er bedst til prisen?

Som virksomhed er du afhængig af din likviditet. Derfor er det vigtigt, at kunderne betaler til tiden, når du udsteder en faktura eller opkræver betaling for en ydelse eller et produkt. Det kan være en stor byrde, hvis ikke kunderne betaler til tiden, da du oftest har en del omkostninger i forbindelse med det udførte arbejde samt for at drive din virksomhed. Hvis der derfor ikke falder en betaling til tiden, jan det det have betydning for om du kan betale dine regninger eller løn til dine ansatte. 

Her findes der heldigvis flere forskellige løsninger for at inddrive de penge, som du har til gode hos dine kunder. Det kan være utrolig tidskrævende og omstændigt at skulle kontakte kunderne for at indkræve pengene, hvorfor mange vælger at alliere sig med en ekstern specialist. Her er det oplagt at vælge et inkasso firma.

Hvad kan et inkasso firma gøre for din virksomhed?

Et inkasso firma er specialiseret i at opkræve og inddrive de penge, som du har ude at stå hos dine private eller erhvervskunderne. Her er det forskellige regler og procedure for rykkere samt for at kunne indkalde kunderne i retten. Dermed har du de bedste forudsætninger for at kunne få de penge, som du har ude at stå hos kunderne ind i virksomheden. 

Der findes naturligvis et hav af forskellige inkasso firmaer, hvorfor du bør undersøge markedet. 

Hvilket inkasso firma skal du vælge?

Er du i tvivl om, hvilket inkasso firma du skal vælge, kan vi måske hjælpe dig godt på vej. Her har vi undersøgt markedet for at se, hvem der er kendt for at skabe gode resultater til de bedste priser. Vi har derfor set på de anbefalinger og kundeanmeldelser der er at finde fra mindre og større virksomheder. Ud fra denne undersøgelse, kan vi varmt anbefale collectia.dk som inkasso firma

Cecilie Mortensen