0

Hyr eboligadvokat til tinglysning ved huskøb!

Det at købe hus kan være en stor mundfuld. Udover bare at finde det hus, som du gerne vil købe, så er der pokkers mange ting at huske på i købsprocessen. En af de vigtigste ting er at vælge en god og prisfornuftig advokat, der kan hjælpe dig med tinglysning af skødet. 

Skal det være en advokat med fysisk kontor? Eller kan du bare vælge en online boligadvokat? Som hurtigt og nemt hjælper dig godt videre? Læs med her.

Vælg en prisfornuftig advokat til tinglysning af skøde

Det at købe eller sælge bolig kan være en dyr fornøjelse. Derfor kan du ligeså godt få de forskellige ydelser til de bedste priser. 

En af de vigtige og nødvendige ydelser er tinglysning af skødet. Som ny ejer skal skødet tinglyses, så du står opført som den juridiske ejer af huset.

Det kan også være nødvendigt i andre tilfælde. F.eks. hvis huset overdrages til et andet familiemedlem eller i tilfælde af skilsmisse, hvor boligen skal overdrages til den ene part. 

Lige meget hvad årsagen til tinglysningen er, kan du lige så godt vælge den billigste advokat på markedet. Det er i mange tilfælde en online boligadvokat. Udover udgiften til advokaten betales der også en procentvis tinglysningsafgift. 

Det skal du huske, når du køber hus

Tinglysning af skøde er ikke det eneste, du skal huske på, når du køber bolig. Du kan også få en boligadvokat til at hjælpe med andre ting. Det kunne være køberrådgivning.

Som køber af en bolig står du nemlig overfor en indviklet købsaftale med indviklet juridisk sprog. Det kan derfor være en god idé at få en advokat, der har stor erfaring på området, til at se det hele igennem.

På den måde sikrer du dig, at der ikke er juridiske forhold eller f.eks. servitutter, som du ikke har lagt mærke til. Du er også sikker på, at hele købsaftalen er udfærdiget som aftalt. 

Anne-Mette Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *