Kan du gør rent selv efter en gulvafslibning i Bagvsærd?

Så står du tilfreds tilbage efter et veludført arbejde af en gulvafslibning i Bagsværd, og så melder der sig måske en del spørgsmål på banen omkring, hvordan du sørger bedst muligt for, at gulvet kommer til at tage sig prægtigt ud i længst mulig tid efterfølgende.

Selvom du ikke selv kan lave en mellemliggende gulvafslibning, mellem at de professionelle gulvafslibere kommer og ordner dit gulv, da du udelukkende skal lade fagfolkene om den slags, så er der dog en del andet, du kan gøre for, at gulvet kommer til at tage sig pænt ud i lang tid indtil næste gulvafslibning.

På samme måde, som du var smart at rydde dit gulv i Bagsværd, inden det skulle slibes ned, på samme måde skal du sørge for, at gulvet står uberørt hen i et lille tidsrum efter gulvafslibningen.

Tidsmålet kan fagfolkene forklare dig om, efter de har udført deres gulvafslibning, for der følger gerne en efterbehandling med i kølvandet på det forudgående arbejde, og denne efterbehandling skal have mulighed for at sætte sig bedst muligt og udføre sin effekt.

Dette medfører, at gulvet ikke skal betrædes af hverken mennesker eller dyr i enten timer eller et helt døgn efterfølgende. Igen: dette kan håndværkerne forklare dig nærmere om.

Når så gulvet er har fået tid til at tage efterbehandlingen til sig, så det er klart til brug igen, så skal du starte med en effektiv rengøring af gulvet, før du lægger eventuelt tæppe på igen eller sætter møbler på det.

Atter vil fagfolkene kunne forklare dig nærmere om, hvordan du gør dette bedst muligt. Og det stopper ikke blot ved den første, effektive rengøring. Der skal også laves flere rengøringer generelt, så gulvet af træ holder sig bedst muligt.

Her kan fagfolkene også komme med en del tips til dig omkring, hvordan du bedst muligt holder gulvet ved lige via en rengøring – indtil de kommer igen og sliber gulvet ned.

Anders Lundtang Hansen