0

Kom stressbehandlingen i forkøbet

Nogle gange kan vi gå med sådan nogle skavanker, som vi enten henkaster eller ikke tillægger nok opmærksom, så de får lov til at vokse og sætte sig kronisk.

Dette kan være med sygdom, eller det kan være nogle led, migræne eller andet, som man ikke får behandlet i tide, fordi man tror, at det forsvinder med tiden; når det nu er kommet af sig selv, må det vel også forsvinde af sig selv.

Og det er underligt, at vi – specielt mænd – er så dårlige til at gå til lægen, når det nu er gratis i Danmark, og man enten kan få en henvisning, så det meste er gratis, få rabat på andre behandlinger eller lignende.

Men sådan vælger så mange af os jo at gå ubehandlet – og det er specielt farligt, når man ikke får set på det, som kan sætte sig i kombination med hovedet og kroppen.

Man skal ikke kimse ad stress

Stress er blevet en landeplage, og det med gode grunde: vi skal ikke alene præstere på arbejdspladsen, vi skal også udvise overskud i dagligdagen og fremstå perfekte. Alt andet bliver parkeret henne i et hjørne.

Vi ender med at tabubelægge de emner, som virkelig rammer os, og vi er bange for at snakke om dem for at fremstå svage.

Sandheden er dog, at mange af os er hårdere ramt, end vi lige får sat ord på.

Stress er desværre et godt eksempel i konsekvensen heraf, hvor det kan sætte sig i kroppen og give mange problemer på kortere sigt, men også længere sigt, hvis man ikke får gjort noget ved det i tide.

Så hvis du får mistanke om det og kan få tilbud for eksempel en stressbehandling i Korsør lidt hurtigere end et andet sted, der måske ligger tættere på dig, så er det bare med at slå til!

Hellere at få gjort noget ved det hurtigere, end at du venter – og det så bliver værre.

Anders Lundtang Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *