0

Lad din maler i Albertslund give lofter og vægge en ordentlig overhaling

Trænger din bolig til at blive frisket op indvendig? Så skal du have fat på en dygtig maler.

Kan jeg selv male min bolig?

Det korte svar på oven for stillede spørgsmål er ja – det kan selvfølgelig sagtens lade sig gøre selv at male et hus eller en lejlighed indvendig.

Det lange svar giver lidt mere stof til eftertanke. Du bør gøre dig alvorlige overvejelser inden du kaster dig ud i projekt indvendig maling af boligen. Det er nemlig så langt fra sikkert at det vil kunne betale sig selv at forestå malerarbejdet frem for at overlade dette til dygtige professionelle håndværkere. Du skal regne med at sætte meget mere tid – måske op til flere ugers fuldtids arbejde – af til projektet afhængig af boligens størrelse og væggenes beskaffenhed hvis du vælger selv at male vægge, lofter og indvendigt træværk.

Dertil kommer at det ikke er gratis at male selv. Malergrej og materialer er dyre i anskaffelse. Og til forskel fra et professionelt malerfirma har du ikke mulighed for at trække udgifter til hverken udstyr eller maling fra i skat.

Få hjælp fra en dygtig maler når du skal have malet din bolig

Der er nærmest udelukkende fordele ved at benytte professionel arbejdskraft i form af faglærte håndværkere når vægge, lofter og indvendigt træværk i stuer og værelser skal friskes op.

Du slipper først og fremmest for at gøre noget som helst selv ud over selvfølgelig at tage snakken med din maler omkring hvad du ønsker dig af det færdige resultat. Du behøver ikke selv at skulle ud og købe udstyr, dække boligen af, og rydde op efter malerarbejdet er færdiggjort. Og så vil en dygtig maler med sikkerhed kunne skabe langt flottere resultater end du selv vil kunne.

Du finder din lokale maler i Albertslund via Malerkanonen – læs mere på Malerkanonen.dk

Astrid Pedersen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *