Luft luft varmepumper – den økonomiske løsning

Overvejer du at anskaffe en luft til luft varmepumpe? Så kan du med fordel læse med i det følgende.

Hvornår skal jeg vælge en luft til luft varmepumpe?

En luft til luft varmepumpe er særligt designet til at kunne erstatte en dyr og gammeldags elektrisk radiator. Disse er nemlig rene strømslugere, og udgør foruden brandfaren en temmelig elendig og ineffektiv opvarmnings metode.

Hvis du opvarmer dit hjem ved hjælp af elektriske varmeapparater giver det en verden af mening at skifte til moderne luft til luft varmepumper. Ud over det at du kan skære op imod halvfjerds procent af dine årlige udgifter til opvarmning af boligen får du også langt bedre opvarmning og smarte features med i købet når du skifter til en luft til luft varmepumpe.

Mange luft til luft varmepumper har intelligent styring af retningen i hvilken den opvarmede luft skal blæses. Dette sikrer at du får den optimale opvarmning og cirkulation i stuer og værelser. En luft til luft varmepumpe renser samtidig luften ved hjælp af særlige filtre som sorterer støv, sporer og andre mikro organismer fra, for eksempel bakterier og svamp.

Dette fremmer det sunde og behagelige indeklima og minimerer samtidig behovet for udluftning hvilket igen bidrager til at nedsætte udgifterne til varme. Og i de lune sommermåneder kan du ”vende” din luft til luft varmepumpe således at den kommer til at fungere som kølende air condition anlæg.

Hvor kan jeg købe den bedste luft til luft varmepumpe?

Er du på udkig efter afløsere til dine uddaterede elektriske radiatorer kan du med fordel tage et kig på Ventilation & Klima. Her finder du et udvalg af Panasonic og Altech luft til luft varmepumper i forskellige størrelser og med varierende kapacitet.

Ventilation & Klima hjælper gerne med at vælge, montere og installere den rette varmepumpe – læs mere på https://ventilationogklima.dk/varmepumper/ 

Astrid Pedersen