Så skal der svømmes

Er du som en fisk i vandet?

Elsker du det våde element? Og sidder du klistret til skærmen, når der er VM og OL i svømning? Så sætter du helt sikkert også pris på gode forhold, når der skal svømmes bryst, ryg og crawl.

I Danmark har vi mange gode strande, hvor du kan boltre dig i vandet og vores kystlinie er lang. Men hvad skal vi sige om vejret. Ja det er knapt så positivt, og du kan garanteret også huske flere danske somre, hvor der har været masser af vand, men desværre som regn og ikke som badevand.

Selvfølgelig er der svømmehaller, hvor du kan svømme alle de baner du vil, men der ér nu noget særligt over at svømme udendørs. Og hvor finder du så de gode udendørs svømmebaner om vinteren?

Tag på en fantastisk træningslejr

Hvis du bare skal have vand med klor i om vinteren, og det helst skal være udendørs, så skal du da på træningslejr sydpå. Prøv at google “svømning træningslejr” , så er der stor sandsynlighed for, at du lander på hjemmesiden for Yaksport.dk.

De er verdensmestre i at arrangere træningslejre, hvor omdrejningspunktet er svømning. Og det er vel at mærke i lækre opvarmede svømmebassiner, som giver jer optimale muligheder for at få mange kilometers svømning i kroppen.

Hotellerne er førsteklasses – vi taler 4/5-stjernede hoteller, hvor I kan slappe før og efter træningen. Og forplejningen følger samme høje niveau med en lækker buffet 3 gange om dagen. Transporten er arrangeret, og I skal bare sætte jer ind i flyet. I bliver hentet lufthavnen, og sætter jer til rette i bussen ud til hotellet, 

Turne er både for professionelle og amatører og alle dem derimellem. I vil elske at svømme jer i form under disse skønne forhold.

På med svømmebrillerne og få booket jeres tur i dag.

 

Troels Nielsen