Sådan finder du den rette elektriker

Står du og skal have hjælp til en el-opgave, er det bedst at hyre en autoriseret elektriker til denne slags opgaver. Der er dog oftest mange om buddet, hvorfor det kan være en fordel at undersøge markedet eller høre efter anbefalinger hos din familie, venner eller kollegaer. De fleste kan godt hænge en lampe op eller udføre mindre el-opgaver i huset, men det er vigtigt at kende til, hvilke opgaver man selv må udføre og hvilke der er lovpligtige at en autoriseret elektriker kun må udføre. Disse opgaver er vigtigt bliver udført af en elektriker, da det ellers bliver betragtet som en ulovlig el-installation. Det kan betyde, at hvis uheldet skulle være ude eller der opstår brand i boligen, at din forsikring ikke dækker, hvis det viser sig at der er ulovlig el-installation i huset. Ved at anvende en elektriker er du også sikker på at fagligheden er i top og de dermed kender de nyeste love og regler for, hvad der forventes i den enkelte opgave.

Hvorfor vælge en autoriseret elektriker?

En elektriker er en beskyttet titel. Det betyder, at ikke alle og enhver kan kalde sig elektrikere. Det kræver man har en faglig uddannelse bag sig og dernæst får sin autorisation gennem tilsynsmyndighederne. Denne autorisation skal fornyes hver 2. år, hvorfor du kan være sikker på at en autoriseret elektriker efterlever de høje standarder og har den nyeste viden om produkter og udstyr til at udføre el-arbejde. Det er dermed også din sikkerhed for den kvalitet af arbejde, der bliver udført i din bolig eller ejendom. 

Hvis du derfor er på jagt efter en elektriker til at udføre enten en mindre eller større opgave i hjemmet eller i virksomhed, har vi gjort lidt research for dig. Vi har undersøgt, hvem der kan hjælpe med kompetent og kvalitetsarbejde i lokalområderne. Læs mere om hvem vi har fundet frem til her http://www.rosborg.dk/.

Silje Hansen