Sådan finder du en professionel maler

11 januar 2022
Steffen Hansen

advertorial

Skal du bruge en professionel maler til en opgave i dit hjem? Hvad skal du så være opmærksom på, når du skal ud og søge efter en? Det kan godt være svært at vide, hvis man aldrig før har kontaktet en eller haft behovet for at bruge en. Derfor har vi samlet et par tips til dig i dette indlæg, om hvad du skal være opmærksom på, når du kontakter en professionel maler. 

 

image

 

1. En autoriseret maler er altid at foretrække

Det er vores erfaring, at de fleste professionelle malere er meget sikkerhedsbevidste og altid har en licens. Dette er vigtigt, fordi det betyder, at de har bestået visse uddannelseskrav for at kunne arbejde som professionel maler. Hvis du har at gøre med en person uden kendskab til forsikringer eller licenser, så er der sandsynligvis noget, der ikke helt stemmer. Sørg for at komme i kontakt med en professionel maler, så du ikke havner i en dum situation efterfølgende.

 

2. Har han det rigtige udstyr?

Du skal være sikker på, at den professionelle maler har det rette udstyr til at kunne male i dit hjem. Maling af huse kræver et bestemt udstyr for at kunne arbejde sikkert. Sørg for, at han har en forsikring til sit udstyr for at kunne arbejde lovligt i dit hjem, så du ikke kommer til at betale prisen, efter at arbejdet er udført eller hvis der skulle ske et uheld.

 

3. Hvad er prisen?

Sørg for at blive enige om en pris, inden arbejdet påbegyndes. Hvis du ikke er tilfreds med deres overslag, skal du ikke være bange for at forhandle, om det er værd at betale mindre for den samme kvalitet. Her er et godt tip, at du indhenter flere tilbud end blot et. Det kan gøre en stor forskel, og måske du kan tage en mere velovervejet beslutning om, hvilken professionel maler du vil hyre til opgaven.

Du kan også finde en professionel maler via linket her: https://fruerlunds.dk/ 

Flere Nyheder