0

Skal du vælge en havetraktor eller en robotplæneklipper?

Er det blevet tid til en ny plæneklipper? Så er det måske tid til at overveje, hvilken plæneklipper du vil købe til din have, og hvor meget tid du har lyst til at bruge på det. For det at holde en stor have, er tidskrævende og kræver også en del af din fysik.

Du kan tænke på det sådan her, at jo større din have er, og jo mindre tid, lyst eller mulighed du har for at holde din plæne, jo mere bør du satse på maskiner, der klarer arbejdet for dig. Hvis din have er lille, og du derimod har massere af tid, kan du snildt bare gå med en traditionel plæneklipper, er den stor, og du ikke har tid, så kan en havetraktor eller robotplæneklipper være svaret. Se evt. mere på husblog.dk.

Havetraktoren – hurtig, nem og bekvem

Når du har en havetraktor, sparer du ikke alene tid, men du sparer også kræfter på havearbejdet. En havetraktor kan altså være god til dig, som enten ikke har så mange kræfter til at slå græsset, eller måske gerne bare vil have det hurtigt overstået, fordi du har mere spændende haveprojekter, du gerne vil i gang med. Havetraktoren er især også god, hvis du har et meget stort græsareal, da det gør arbejdet nemmere og mere overskueligt.

Robotplæneklipperen hjælper dig med at slappe af

Det kan tænkes, at du har gået og overvejet at hyre en gartner til at tage sig af din have, men inden du gør det, kan det tænkes, at du skal overveje en robotplæneklipper. Med en robotplæneklipper behøver du nemlig ikke tænke på at slå græs, da den blot bliver indstillet til et fast program, og derefter selv slår græsset, og finder frem og tilbage til sin lade station. Så kan du nemt fokusere på de sjove haveopgaver, eller på bare at slappe af og nyde solen. 

Maya Hindsberg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *