Tag på fodbold træningslejr med din klub, og opnå bedre resultater

Som fodbold entusiast kender du måske fornemmelsen af aldrig rigtig at kunne få nok træning. Det er trist at forlade fodboldbanen efter de få timer, du har til rådighed hver uge – og du er ikke alene med den følelse. De færreste amatør fodboldspillere (eller andre ikke professionelle sportsudøvere, for den sags skyld) har ikke tid eller mulighed for at dyrke deres sportsgren i det omfang, de i virkeligheden ønsker. Det daglige liv trænger sig på, med job, familie, hus og dagligdags gøremål i relation hertil – og så bliver det sjældent til mere end høst et par aftener á få timers varighed på ugentlig basis.

Styrk holdånd og teknik med en fodbold træningslejr

Men hvis du – og resten af din klub – har mod på at rykke en uge ud af kalenderen for at hellige sig fodboldspillet med alle dets glæder og finesser, er det oplagt at tage på fodbold træningslejr. I samarbejde med den danske rejse arrangør Yak Sport kan du tilrettelægge et lækkert og givende ophold på et af de topratede hoteller i enten Kroatien, Tyrkiet eller Portugal. Her får I mulighed for – ganske på linje med professionelle fodboldspillere – at fokusere 100% på jeres sport i en hel uge i træk.

På de lækre hoteller er der sørget for alt, lige fra tre sunde og nærende måltider om dagen og til vask af træningstøj samt transport mellem fodboldbanerne og hotellet. De fodboldbaner, der stilles til rådighed for deltagere på fodbold træningslejr, lever fuldt og helt op til de internationale standarder. Og de dygtige og erfarne trænere skal nok sørge for, at hele holdet gennem daglig træning opnår deres mål om bedre kondition, højnet teknik, og et forbedret internt samspil.

Du kan læse meget mere om hotellerne, træningen, og de andre spændende detaljer ved en fodbold træningslejr, på https://yaksport.dk/traeningslejr/fodbold/ 

Astrid Pedersen