0

Vælg Invisalign tandretning for det flottete resultat

Er du godt og grundigt træt af at se dine skæve bisser grine ad dig når du smiler til dig selv i spejlet? Så bør du overveje at få rettet dine tænder. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre selv om du ikke længere er hverken barn eller teenager og måske nærmer dig en ganske moden alder.

Kan man få rettet sine tænder som voksen?

Dine tænder flytter sig hele dit liv. Dette er grunden til at de har vokset sig skæve og ikke længere står snorlige på rad og række som i din ungdom.

Men samtidig betyder denne mobilitet at tænderne sagtens kan rettes på plads igen. Også selv om du ikke længere går i folkeskolen og får rettet tænderne gennem skoletandlægen. Det er blot et spørgsmål om at finde en god tandlægeklinik som har speciale inden for tandretning. Og her kan du med stor fordel vælge You Smile I Smile hvis du er bosat i København eller på Frederiksberg.

Hvad kan You Smile I Smile tilbyde mig?

You Smile I Smile kan blandt andet tilbyde dig tandretning med Invisalign – den usynlige tandbøjle. Invisalign er en metode til tandretning som er særdeles populær blandt de voksne publikum. Dette skyldes især at en Invisalign bøjle ikke kan ses af andre.

Når du er iført en Invisalign tandskinne vil denne praktisk taget være usynlig idet den sidder tæt til tandrækken og samtidig er 100% gennemsigtig. Invisalign skinner er fremstillet i et hårdt og let plast materiale som nemt kan flytte dine tænder på plads i løbet af et halvt til halvandet år. Og hos You Smile I Smile er de dygtige tandlæger særdeles erfarne inden for anvendelse af den moderne teknologi på hvilken et succesfuldt Invisalign tandretning forløb baserer sig.

Du kan læse mere, og booke tid til en forundersøgelse, på yousmileismile.dk

Astrid Pedersen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *