Valget mellem færdiglavet gavekurv eller samle selv?

14 marts 2019
Anders Lundtang Hansen
Valget mellem færdiglavet gavekurv eller samle selv?

Som udgangspunkt er der to muligheder for at anskaffe sig en gavekurv:

– Man kan købe en færdiglavet en fra enten en specialbutik/en tankstation/en gavebutik eller et helt andet sted.

Disse kan fås i mange forskellige størrelser og prisklasser med meget varieret inventar i, hvis du besøger en butik – fysisk eller online – hvor der er et glimrende udvalg at vælge mellem.

– Du kan sammensætte den selv ved at købe alt fra kurven, indholdet enkeltvis og cellofanen eller anden indpakning selv, så du får en skræddersyet gavekurv af et unikum, der ikke er set tilsvarende før.

På den måde kan du bevise, hvor godt du kender til modtageren eller modtagerne, der skal have gavekurven ved at specialdesigne en helt speciel gavekurv, der ikke er set magen til før, og som nok kun passer til lige den eller de modtagere, der skal have kurven.

Dette kræver dog lidt overskud fra afsenderen, og hvis man i forvejen har travlt op til anledningen, kan det unægteligt blive et stressende element, hvis man skal ud at indhente både kurv, pynt og gaver enkeltvis i mange forskellige butikker noget nær landet over.

Desuden skal man huske at pakke den pænt ind, tilføje et kort og konvolut og meget mere.

Således er det faktisk meget smart at købe en sammensat kurv fra starten af, for ofte er de i forvejen så specifikke, at der nok er meget, hvis ikke alt, i kurven, der passer til modtageren.

Endvidere er det smart at give en gavekurv så tæt på anledningen som muligt, for ofte er der sager i gavekurven, der har en udløbsdato, og modtageren kan ikke forventes at bruge tingene deri lige med det samme, så der skal være lidt tid at løbe på.

Vælger du således meget smart den første løsning med en færdiglavet gavekurv, så skal du soleklart finde den her: hngavekurve.dk.

Flere nyheder