Vil du blive (endnu) dygtigere til tennis?

Spiller du tennis – og er du god til det? Altså ikke sådan Roger Federer-god, men bare sådan at du kan slå en okay baghånd og forhånd, og har styr på serverne.

Du ved helt sikkert at tennis ikke er en nem sport at lære, selvom det ser nemt ud på tv, når stjernerne straffer banerne på Wimbledon og Roland Garros.

Det kræver mange timers træning og coaching at lære at slå rigtigt til den gule bold, som har det med at lande et elt andet sted, end du havde planlagt. Men ved du hvad, øvelse gør mester, og med en god træner og lidt tålmodighed (blandet med en skefuld talent), så kan du på nogle år, sagtens blive en habil tennisspiller, som både slår topspin, slice og stopbolde.

Og så begynder det pludselig at ligne noge,t og du er klar til nogle gode lange dueller i en 3-sæts, eller måske 5-sætsmatch.

Men ved du hvad, der er en rigtig god måde at blive endnu bedre til at styre ketcheren, samtidig med at du holder ferie, og er sammen med nogle mennesker, du hygger dig godt med.

Tennisrejser, er simpelthen det din tennisklub skal benytte jer af i vinterhalvåret, hvor I ikke kan spille udendørs, men må nøjes med det næstbedste i en tennishal. I Spanien, Kroatien og Tyrkiet, hvor vejret som regel er skønt, finder I gode baner med alle faciliteter, så I kan træne dagen lang. Og i løbet af dagen og om aftenen, kan I tilmed få jer nogle dejlige måltider mad.

Med tilhørende hotel og til gode priser, kan I sagtens spare op til den perfekte tennisrejse, hvor du og dine klubkammerater, kan perfektionere jeres slag.

Det kan godt være du ikke kommer til at slå en baghånd som Federer, men efter en tennislejr, vil du helt sikkert komme hjem, som en dygtigere tennisspiller.

 

Troels Nielsen